Для цієї страви нам знадобиться:
Для фаршу:
250-300 г свинини
1 велика цибулина
сіль
чорний перець
вода
Для тіста:
трохи більше ніж півсклянки води
сіль
лимонна кислота
мука
М'ясо перемолоти на м'ясорубці разом з цибулею, посолити, поперчити за смаком.
Готуємо тісто: беремо трохи більше ніж півсклянки води, посипаємо її трохи сіллю і лимонною кислотою, додаємо борошно і месім тісто до готовності. Готове тісто дуже тонко розкочуємо і вирізаємо великі кола (наприклад блюдцем).
У фарш додаємо воду так, щоб його можна було тонким шаром намазати на тісто.
Намазуємо кола з тіста фаршем слажівается навпіл і защипати як вареники.
На сковорідку з розігрітою олією вилажіваем чебуреки і смажимо до готовності на середньому вогні.
-
- Объявления
Ченбурекі смажені - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot] |