• Объявления



Ченбурекі смажені - рецепт

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

Ченбурекі смажені - рецепт

Сообщение Бэлла » 19 мар 2012, 23:39

Для цієї страви нам знадобиться:
Для фаршу:

250-300 г свинини
1 велика цибулина
сіль
чорний перець
вода
Для тіста:

трохи більше ніж півсклянки води
сіль
лимонна кислота
мука
М'ясо перемолоти на м'ясорубці разом з цибулею, посолити, поперчити за смаком.
Готуємо тісто: беремо трохи більше ніж півсклянки води, посипаємо її трохи сіллю і лимонною кислотою, додаємо борошно і месім тісто до готовності. Готове тісто дуже тонко розкочуємо і вирізаємо великі кола (наприклад блюдцем).
У фарш додаємо воду так, щоб його можна було тонким шаром намазати на тісто.
Намазуємо кола з тіста фаршем слажівается навпіл і защипати як вареники.
На сковорідку з розігрітою олією вилажіваем чебуреки і смажимо до готовності на середньому вогні.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика