Страница 1 из 1

Ченбурекі смажені - рецепт

СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 23:39
Бэлла
Для цієї страви нам знадобиться:
Для фаршу:

250-300 г свинини
1 велика цибулина
сіль
чорний перець
вода
Для тіста:

трохи більше ніж півсклянки води
сіль
лимонна кислота
мука
М'ясо перемолоти на м'ясорубці разом з цибулею, посолити, поперчити за смаком.
Готуємо тісто: беремо трохи більше ніж півсклянки води, посипаємо її трохи сіллю і лимонною кислотою, додаємо борошно і месім тісто до готовності. Готове тісто дуже тонко розкочуємо і вирізаємо великі кола (наприклад блюдцем).
У фарш додаємо воду так, щоб його можна було тонким шаром намазати на тісто.
Намазуємо кола з тіста фаршем слажівается навпіл і защипати як вареники.
На сковорідку з розігрітою олією вилажіваем чебуреки і смажимо до готовності на середньому вогні.