Страница 1 из 1

Запечене молочне порося - рецепт

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 14:53
Бэлла
Ця страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Запечений молочне порося відмінно підходить на роль головної страви на святковому столі.

Як запекти молочного порося?

Для приготування цього смачного страви нам знадобиться:

порося (вага приблизно 2,5 кг)
сіль
100 г вершкового масла
2 ст.л. бальзамічного оцту
2 ст.л. соєвого оцту
8 ст.л. оливкового масла
1 пучок черешкові селери
2 ст.л. зерновий гірчиці
1 ч.л. паприки
0,5 ч.л. кориці
1 ч.л. чорного перцю горошком
1щепотка мускатного горіха і базиліка
Розтерти в порошок приправи: паприку, перець горошком, мускатний горіх, корицю і базилік. Додати соєвий соус, сіль, бальзамічний оцет, зернову гірчицю, оливкова олія і все ретельно перемішати. Порося гарненько промити, обсушити рушником. Зробити маленькі надрізи всередині (не наскрізні). Змастити порося підготовленим маринадом зсередини і зовні. На форму викласти черешки селери у вигляді решітки. На них покласти порося і залишити хв на 30-40. Вуха, п'ятачок і хвіст змастити вершковим маслом і обернути фольгою. Запікати в духовці нагрітої до 180 ° С близько 1,5 години. Подавати з овочами, прикрасивши порося зеленню, оливками і лимоном.

Всім смачного!