• Объявления



Біляші з м'ясом

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

Біляші з м'ясом

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 15:53

Для приготування біляшів нам знадобиться:

Для тіста:

0,5 л води
2,5 ст ложки цукру
2,5 стіл ложки соняшникової олії
сіль
50 г дрождей
борошно
Для фаршу:

500 г свинячого м'яса
1-2 цибулини
сіль
чорний мелений перець
Готуємо тісто:

У миску вливаємо півлітра води кімнатної температури, додаємо цукор, соняшникова олія, дрібку солі і все добре перемішуємо. Дрожді розминаємо виделкою і теж кладемо в тісто. Додаємо борошно та замішуємо м'яке тісто. Ставимо в холодильник на півгодини.

Готуємо фарш:

М'ясо і цибулю прокручуємо на м'ясорубці, солимо і перчимо до смаку.

Тісто беремо по потреби, решту залишаємо в холоді. Відрізаємо шматочок тіста і розкативаем коржик, кладемо на неї приблизно ложку фаршу, розподіляємо рівномірно його на коржику, залишаючи краю вільними. Защипати краї коржі, так щоб посередині залишалася невелика дірочка, приминає (щоб беляш був проксі). Біляші треба смажити відразу ж після приготування, не давати підходити тесту, класти на сковорідку рідко, тому що під час смаження вони збільшуються.

Наші біляші готові! Всім смачного!
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




cron
Яндекс.Метрика