• Объявления



Шашлик із червоної риби

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

Шашлик із червоної риби

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:05

Якщо під час Різдвяного посту вам захочеться побалувати себе смачненьким - приготуйте шашлик з червоної риби - це дуже смачне пісне блюдо!

Як смачно приготувати шашлик з риби?

Нам знадобиться:

3 кг червоної риби
700 мл - натурального гранатового соку
2 столові ложки рослинної олії
хмелі-сунелі
коріандр
сіль
мелений перець

Приготування шашлику з червоної риби:

Рибу миємо, очищаємо від луски, випотрашіваем, ще раз промиваємо і обсушуємо.
Нарізаємо рибу порційними шматочками і слажівается в каструлю.
Зверху посипаємо спеціями і заливаємо гранатовим соком. Риба повинна бути покрита соком.
Акуратно перемішуємо руками, піднімаючи знизу вгору.
Додаємо рослинне масло і ще раз перемішуємо.
Придавлюємо рибу перевернутої тарілкою і залишаємо маринуватися на 3-4 години, періодично акуратно перемішуючи.
Промариновані шматочки риби насаджує на шпажки і смажимо в духовці при температурі 200 градусів або на грилі до готовності, періодично повертаючи іншою стороною. Готовий шашлик з червоної риби знімаємо зі шпажки, викладаємо в гарне блюдо і прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика