• Объявления



Домашня ковбаса

Здесь делимся всевозможными рецептами мясных блюд. Как лучше приготовить мясо.

Домашня ковбаса

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:13

Домашня ковбаса - моє улюблене святкове блюдо. Ніяка ковбаса з магазину ніколи не зрівняється з домашньою! Правда щоб її приготувати, доведеться звичайно потрудиться.

Як же приготувати смачну домашню ковбасу?

Інгредієнти для приготування домашньої ковбаси:

свиняче м'ясо - 2,5 кг
сало - 400 г
кишки (вже очищені і промиті приблизно по 4 м) - 2 шт
часник - 6 великих зубчиків
Мелений лавровий лист
Коріандр,
сіль
чорний перець
Приготування домашньої ковбаси:

Свиняче м'ясо моєму і в процесі нарізки видаляємо все пленочки, судини. Нарізаємо розміром приблизно з дрібну квасолю. Сало ріжемо настільки дрібно, як тільки зможете порізати. Часник чистимо й пропускаємо через чеснокодавку.

М'ясо і сало гарненько перемішуємо, додаємо товчений перець, коріандр і часник. Кишки ще раз промиваємо і ріжемо на шматочки приблизно по 1 м. На м'ясорубку надягаємо спеціальну насадку для ковбаси. На неї натягуємо кишку (повністю всю!), Край кишки зав'язуємо ниткою (на кінчику) і починаємо вкручувати ковбасу.
Ковбасу робимо не сильно товстої, товщину регулюємо рукою (кишка не повинна бути сильно переповненій). Інший кінець кишки теж зав'язуємо ниткою. Зубочисткою (або голкою) протикаємо дірочки, щоб ковбаса не потріскалася.

Деко змащуємо олією і викладаємо на нього ковбасу. Відправляємо в духовку на 30 хвилин при 170 С. Коли одна сторона добре підрум'яниться, перевертаємо на інший бік, щоб ковбаса була рум'яною з двох сторін. Ну от, наша ковбаса готова, викладаємо на тарілку і пригощаємо гостей!
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Мясные блюда

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика