• Объявления



Минтай тушкований під майонезом

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Минтай тушкований під майонезом

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:58

Склад: 800 грамів минтая (філе), 1 помідор, масло рослинне, чорний перець, сіль.

Минтай порізати середніми шматочками, поперчити і посолити.
Підсмажити на підігрітому маслі одну сторону, перевернути і залити майонезом із зеленню.
Додати порізаний помідор.
Згасити 10-15 хвилин.

Подавати до столу як окрему страву або до гарніру.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика