• Объявления



Скумбрія по-домашньому

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Скумбрія по-домашньому

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:58

Склад: 2 середніх свіжих скумбрії (по 400 -500 грамів), 2 великі цибулини, рослинне масло, сіль, перець чорний, оцет, цукор.

Скумбрію помити і випатрати.
Нарізати шматочками товщиною 1,5 - 2 сантиметри.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
У форму викладаємо шматочки скумбрії і цибулю, додаємо сіль, перець, цукор і оцет.
Заливаємо все маслом і перемішуємо.
Накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою.
Прибираємо в холодильник мінімум на 2:00.

Подаємо на стіл як холодну рибну закуску.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




Яндекс.Метрика