Скумбрія по-домашньому
Добавлено: 13 фев 2012, 20:58
Склад: 2 середніх свіжих скумбрії (по 400 -500 грамів), 2 великі цибулини, рослинне масло, сіль, перець чорний, оцет, цукор.
Скумбрію помити і випатрати.
Нарізати шматочками товщиною 1,5 - 2 сантиметри.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
У форму викладаємо шматочки скумбрії і цибулю, додаємо сіль, перець, цукор і оцет.
Заливаємо все маслом і перемішуємо.
Накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою.
Прибираємо в холодильник мінімум на 2:00.
Подаємо на стіл як холодну рибну закуску.
Скумбрію помити і випатрати.
Нарізати шматочками товщиною 1,5 - 2 сантиметри.
Цибулю почистити і нарізати півкільцями.
У форму викладаємо шматочки скумбрії і цибулю, додаємо сіль, перець, цукор і оцет.
Заливаємо все маслом і перемішуємо.
Накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою.
Прибираємо в холодильник мінімум на 2:00.
Подаємо на стіл як холодну рибну закуску.