Склад: 2 свіжих скумбрії, цибулина, 2 моркви, 100 грамів вершкового масла, сіль, перець, рослинна олія.
Скумбрію помити, випатрати і порізати на шматочки.
В казанку обсмажити скумбрію з обох сторін.
Робимо зажарку з лука і моркви на рослинній олії.
Додаємо зажарку до риби, зверху додаємо вершкове масло, солимо, перчимо і тушкуємо до повної готовності.
Подавати на стіл як гаряче рибне блюдо або як добавку до гарніру.
-
- Объявления
Скумбрія тушкована в моркві
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рыба и морепродукты Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |