• Объявления



Скумбрія тушкована в моркві

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Скумбрія тушкована в моркві

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 20:58

Склад: 2 свіжих скумбрії, цибулина, 2 моркви, 100 грамів вершкового масла, сіль, перець, рослинна олія.

Скумбрію помити, випатрати і порізати на шматочки.
В казанку обсмажити скумбрію з обох сторін.
Робимо зажарку з лука і моркви на рослинній олії.
Додаємо зажарку до риби, зверху додаємо вершкове масло, солимо, перчимо і тушкуємо до повної готовності.

Подавати на стіл як гаряче рибне блюдо або як добавку до гарніру.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: MailRu [Bot], Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика