Скумбрія тушкована в моркві
Добавлено: 13 фев 2012, 20:58
Склад: 2 свіжих скумбрії, цибулина, 2 моркви, 100 грамів вершкового масла, сіль, перець, рослинна олія.
Скумбрію помити, випатрати і порізати на шматочки.
В казанку обсмажити скумбрію з обох сторін.
Робимо зажарку з лука і моркви на рослинній олії.
Додаємо зажарку до риби, зверху додаємо вершкове масло, солимо, перчимо і тушкуємо до повної готовності.
Подавати на стіл як гаряче рибне блюдо або як добавку до гарніру.
Скумбрію помити, випатрати і порізати на шматочки.
В казанку обсмажити скумбрію з обох сторін.
Робимо зажарку з лука і моркви на рослинній олії.
Додаємо зажарку до риби, зверху додаємо вершкове масло, солимо, перчимо і тушкуємо до повної готовності.
Подавати на стіл як гаряче рибне блюдо або як добавку до гарніру.