Страница 1 из 1

Пеленгас у винному соусі

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 20:59
ПОЛИНКА
Склад: 1,5-1,7 кілограма пеленгаса, 3 помідори, 50 грамів білого сухого вина, 150 грамів твердого сиру, олія, сіль, перець.

Порізати помідори.

Рибу випатрати, промити, голову відрізати, тушку порізати на порційні частини, хребет не розрізати.
Форму викласти фольгою, покласти рибу, посолити, поперчити.
Полити олією і побризкати вином.

Зверху викласти помідори.
Щільно закрити фольгу, защіпнув краю і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Сир потерти на тертці.
Дістати форму з духовки, розгорнути і посипати сиром, не загортаємо і ставимо ще на 15 хвилин.
Подавати до столу, як друге рибне блюдо або до гарніру.