• Объявления



Пафізи з печінкою тріски

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Пафізи з печінкою тріски

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 21:00

Склад: 2 булочки для бутербродів, 200 грамів консервованої в олії печінки тріски, 4 столових ложки консервованого зеленого горошку, 2 яйця, 2 пера зеленої цибулі, 100 грамів майонезу, 2 чайних ложки лимонного соку, перець, сіль.

Булочки порізати вздовж і вийняти м'якуш, не пошкоджуючи корочку.
Яйця відварити в круту і дрібно порізати разом з цибулею.
М'якуш розім'яти.
Печінка тріски розтерти з лимонним соком і майонезом, додати яйця, цибуля, горошок, сіль перець, м'якуш, все перемішати і відставити на 5 хвилин.
Можна додати в масу масло з консерв.
Готовою масою наповнити, хлібні формочки, з'єднати і обжати, загорнути у фольгу і прибрати в холодильник на 1,5 -2 години.
Перед подачею на стіл булочки порізати на порції.

Подавати на стіл як холодну закуску.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Google [Bot], MailRu [Bot]




cron
Яндекс.Метрика