Склад: 2 булочки для бутербродів, 200 грамів консервованої в олії печінки тріски, 4 столових ложки консервованого зеленого горошку, 2 яйця, 2 пера зеленої цибулі, 100 грамів майонезу, 2 чайних ложки лимонного соку, перець, сіль.
Булочки порізати вздовж і вийняти м'якуш, не пошкоджуючи корочку.
Яйця відварити в круту і дрібно порізати разом з цибулею.
М'якуш розім'яти.
Печінка тріски розтерти з лимонним соком і майонезом, додати яйця, цибуля, горошок, сіль перець, м'якуш, все перемішати і відставити на 5 хвилин.
Можна додати в масу масло з консерв.
Готовою масою наповнити, хлібні формочки, з'єднати і обжати, загорнути у фольгу і прибрати в холодильник на 1,5 -2 години.
Перед подачею на стіл булочки порізати на порції.
Подавати на стіл як холодну закуску.
-
- Объявления
Пафізи з печінкою тріски
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рыба и морепродукты Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |