• Объявления



Заливна риба - рецепт

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Заливна риба - рецепт

Сообщение ПОЛИНКА » 13 фев 2012, 21:00

Заливна риба

Склад: на 1 кілограм риби (судак, камбала, осетрові) - 200 грамів майонезу, 1 столова ложка желатину; морква, черрі, корнішони, маслини, лимон (за бажанням), сіль, перець.

Обробити рибу, відділити філе посолити і поперчити.
Відварити на пару 15 хвилин до готовності і охолодити.
Желатин залити водою, як набубнявіє змішати половину з майонезом, і ретельно перемішати.
Викласти філе на блюдо, покрити майонезом з желатином і поставити охолоджуватися.
Корнішони, оливки, помідори, морква порізати дрібними кружечками, лимон фігурно нарізати і розкласти на філе.
Залити філе залишилися охолодженим розчином желатину і остудити в холодильнику.

Подавати на стіл як холодну рибне блюдо.

За это сообщение автора ПОЛИНКА поблагодарил:
Бэлла(20 фев 2012, 23:57)
Рейтинг:25%
 
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




Яндекс.Метрика