Страница 1 из 1

Заливна риба - рецепт

СообщениеДобавлено: 13 фев 2012, 21:00
ПОЛИНКА
Заливна риба

Склад: на 1 кілограм риби (судак, камбала, осетрові) - 200 грамів майонезу, 1 столова ложка желатину; морква, черрі, корнішони, маслини, лимон (за бажанням), сіль, перець.

Обробити рибу, відділити філе посолити і поперчити.
Відварити на пару 15 хвилин до готовності і охолодити.
Желатин залити водою, як набубнявіє змішати половину з майонезом, і ретельно перемішати.
Викласти філе на блюдо, покрити майонезом з желатином і поставити охолоджуватися.
Корнішони, оливки, помідори, морква порізати дрібними кружечками, лимон фігурно нарізати і розкласти на філе.
Залити філе залишилися охолодженим розчином желатину і остудити в холодильнику.

Подавати на стіл як холодну рибне блюдо.