• Объявления



Террін з лосося з зеленим майонезом

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Террін з лосося з зеленим майонезом

Сообщение Admin » 10 мар 2012, 19:03

інгредієнти

філе лосося
зелений горошок
листя щавлю
гілочки кропу
Вершки - 2 ст.л.
Яйця - 2 шт.
сіль
спосіб приготування

Зелений горошок відварити в підсоленому окропі 5 хвилин, відкинути на друшляк, обдати крижаною водою, протерти через сито.
Щавель очистити (видалити стебла), нарізати разом з рештою зеленню, додати вершки, пюріровать блендером, додати пюре з горошку, яйця, збити до однорідного стану.
Рибу нарізати шматками, додати вершки, інші яйця, посолити, пюріровать блендером, поперчити.
Змастити маслом глибоку форму для запікання, викласти половину лосося, всю зелену суміш, решту рибну суміш. Накрити змащеній з внутрішньої сторони фольгою, прикрити, поставити в ємність з окропом (налити води на ⅔ висоти форми), готувати в духовці на паровій бані при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин.
Дати охолонути, охолодити в холодильнику, подавати із зеленим майонезом.
Аватар пользователя
Admin
Администратор
 
Автор темы
Сообщений: 161
Темы: 147
Зарегистрирован: 07 дек 2010, 10:16
Откуда: UA
Благодарил (а): 38 раз.
Поблагодарили: 10 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика