Страница 1 из 1

Террін з лосося з зеленим майонезом

СообщениеДобавлено: 10 мар 2012, 19:03
Admin
інгредієнти

філе лосося
зелений горошок
листя щавлю
гілочки кропу
Вершки - 2 ст.л.
Яйця - 2 шт.
сіль
спосіб приготування

Зелений горошок відварити в підсоленому окропі 5 хвилин, відкинути на друшляк, обдати крижаною водою, протерти через сито.
Щавель очистити (видалити стебла), нарізати разом з рештою зеленню, додати вершки, пюріровать блендером, додати пюре з горошку, яйця, збити до однорідного стану.
Рибу нарізати шматками, додати вершки, інші яйця, посолити, пюріровать блендером, поперчити.
Змастити маслом глибоку форму для запікання, викласти половину лосося, всю зелену суміш, решту рибну суміш. Накрити змащеній з внутрішньої сторони фольгою, прикрити, поставити в ємність з окропом (налити води на ⅔ висоти форми), готувати в духовці на паровій бані при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин.
Дати охолонути, охолодити в холодильнику, подавати із зеленим майонезом.