Юшка з лосося - рецепт
Для приготування цього смачного бульйону нам знадобиться:
1 хребет лосося
1средняя цибулина
1 морквина
5-6 шт картоплі
приправи:
"Торчин 10 овочів"
базилік
чорний перець мелений
чорний перець горошком
зелень:
кріп
петрушка
Хребет лосося розрізаємо на невеликі шматочки, заливаємо водою і ставимо вариться.
Коли вода закипить, кидаємо туди натерту морквину, дрібно нарізаний лук,
3-4 шт чорного перцю горошком, трохи базиліка, приправи 10 овочів,
солимо і перчимо до смаку.
Поки бульйон вариться, чистимо картоплю, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Коли лосось звариться, кидаємо картоплю і варимо до готовності.
У готовий бульйон кидаємо дрібно нарізані кріп і петрушку.
Бульйон готовий, всім приємного апетиту!
-
- Объявления
Юшка з лосося - кулінарний рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рыба и морепродукты Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |