Страница 1 из 1

Юшка з лосося - кулінарний рецепт

СообщениеДобавлено: 19 мар 2012, 23:40
Бэлла
Юшка з лосося - рецепт

Для приготування цього смачного бульйону нам знадобиться:

1 хребет лосося
1средняя цибулина
1 морквина
5-6 шт картоплі
приправи:

"Торчин 10 овочів"
базилік
чорний перець мелений
чорний перець горошком
зелень:

кріп
петрушка
Хребет лосося розрізаємо на невеликі шматочки, заливаємо водою і ставимо вариться.
Коли вода закипить, кидаємо туди натерту морквину, дрібно нарізаний лук,
3-4 шт чорного перцю горошком, трохи базиліка, приправи 10 овочів,
солимо і перчимо до смаку.
Поки бульйон вариться, чистимо картоплю, миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Коли лосось звариться, кидаємо картоплю і варимо до готовності.
У готовий бульйон кидаємо дрібно нарізані кріп і петрушку.
Бульйон готовий, всім приємного апетиту!