Як приготувати смачні биточки з червоної риби?
інгредієнти:
500г філе червоної риби
2 цибулини
4 ст ложки борошна
2 яйця
0,5 ч. ложки соди
100мл майонезу
рослинне масло
сіль
чорний мелений перець
Спосіб приготування биточків з червоної риби:
Філе червоної риби нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, миємо і дрібно нарізаємо. Перемішуємо рибне філе з луком і двома ст. ложками рослинного масла і ставимо в холодильник на 1:00. Додаємо до риби соду, яйця, і майонез. Солимо, перчимо і все перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо.
Розігріваємо на сковорідці олію. Столовою ложкою викладаємо на сковорідку тонкі рибні битки і смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Подаємо з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів.
-
- Объявления
Биточки з червоної риби
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рыба и морепродукты Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |