• Объявления



Рецепти з консервованим тунцем

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Рецепти з консервованим тунцем

Сообщение Кнопа » 30 мар 2012, 14:18

Котлетки з консервованого тунця

2 баночки консервованого тунця у власному соку
3 шт. великих картоплин
1 цибулина
100 г твердого сиру
1 яйце
2 зубчики часнику
корінь імбиру 3 см
1 ст. л. вершкового масла
2 ч. л. куркуми
1 ст. л. кориці
1 щіпка меленого перцю чилі
сухарі панірувальні
масло рослинне для смаження Картопля почистіть, наріжте кубиками, цибулю, імбир і часник подрібніть, обсмажте на середньому вогні, на вершковому маслі протягом 5 хвилин. Додайте картоплю, готуйте ще 5 хвилин. Додайте в сковороду консервованого тунця, куркуму і 100 мл гарячої води. Гасіть 15 хвилин. Розімніть отриману масу, додайте тертий сир, приправити сіллю і корицею. Зробіть з фаршу невеликі котлетки, умочіть їх у збите яйце, потім в паніровці. Обсмажте в рослинному маслі 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Подавайте з салатом зі свіжих овочів.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Пиріжки з тунцем

Сообщение Кнопа » 30 мар 2012, 14:18

200 г консервованого тунця
2 яйця
1/2 цибулини
2 часточки часнику
150 г шпинату
50 г оливок
1 ч. л. бальзамічного оцту
1 ст. л. рослинного масла
1 упаковка листкового тіста
1/4 ч. л. червоного перцю

Одне яйце зваріть і дрібно нарубати. Цибулю і часник нашаткуйте і обсмажте в рослинному маслі, додайте червоний перець і готуйте 1 хвилину. Викладіть в сковороду шпинат, обсмажуйте протягом 5 хвилин. Тунця змішайте з яйцем і нарізаними кільцями оливками. З'єднайте рибу з обсмаженою цибулею і часником. Розкачайте корж з листкового тіста товщиною 1 см, виріжте з допомогою склянки з тіста кола. У центр кожного кола викладіть по 1 ст. л. начинки з тунцем, зігніть тісто навпіл і закріпіть краю. Збийте яйце з 1 ч. л. води, умочіть в нього пиріжки і викладіть їх на деко, вистелений пергаментним папером. Випікайте при температурі 220 ° С до появи золотистої скоринки.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.


Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика