Рецепти з консервованим тунцем
Добавлено: 30 мар 2012, 14:18
Котлетки з консервованого тунця
2 баночки консервованого тунця у власному соку
3 шт. великих картоплин
1 цибулина
100 г твердого сиру
1 яйце
2 зубчики часнику
корінь імбиру 3 см
1 ст. л. вершкового масла
2 ч. л. куркуми
1 ст. л. кориці
1 щіпка меленого перцю чилі
сухарі панірувальні
масло рослинне для смаження Картопля почистіть, наріжте кубиками, цибулю, імбир і часник подрібніть, обсмажте на середньому вогні, на вершковому маслі протягом 5 хвилин. Додайте картоплю, готуйте ще 5 хвилин. Додайте в сковороду консервованого тунця, куркуму і 100 мл гарячої води. Гасіть 15 хвилин. Розімніть отриману масу, додайте тертий сир, приправити сіллю і корицею. Зробіть з фаршу невеликі котлетки, умочіть їх у збите яйце, потім в паніровці. Обсмажте в рослинному маслі 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Подавайте з салатом зі свіжих овочів.
2 баночки консервованого тунця у власному соку
3 шт. великих картоплин
1 цибулина
100 г твердого сиру
1 яйце
2 зубчики часнику
корінь імбиру 3 см
1 ст. л. вершкового масла
2 ч. л. куркуми
1 ст. л. кориці
1 щіпка меленого перцю чилі
сухарі панірувальні
масло рослинне для смаження Картопля почистіть, наріжте кубиками, цибулю, імбир і часник подрібніть, обсмажте на середньому вогні, на вершковому маслі протягом 5 хвилин. Додайте картоплю, готуйте ще 5 хвилин. Додайте в сковороду консервованого тунця, куркуму і 100 мл гарячої води. Гасіть 15 хвилин. Розімніть отриману масу, додайте тертий сир, приправити сіллю і корицею. Зробіть з фаршу невеликі котлетки, умочіть їх у збите яйце, потім в паніровці. Обсмажте в рослинному маслі 5 хвилин. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Подавайте з салатом зі свіжих овочів.