• Объявления



Весняні феттучини з сьомгою

Кулинарные рецепты блюд из рыбы и других морепродуктов

Весняні феттучини з сьомгою

Сообщение Кнопа » 30 мар 2012, 14:22

Час приготування: 30 хвилин
Кількість: б порцій Вам знадобиться:.
2 лимона
1 стакан нежирних вершків
450 г тонкої спаржі (очистити, нарізати по косій)
450 г феттучини
570 г філе сьомги без шкіри (нарізати кубиками по 3,5 см)
30 г тертого пармезану
сіль і перець
У великій каструлі доведіть до кипіння воду під кришкою. Додайте 2 ч. л. солі.

У невелику миску натріть 1 ст. л. лимонної цедри. Перемішайте з вершками. В іншу миску вичавте 1 ч. л. соку. Що залишився лимон наріжте часточками.

Відваріть феттучини на 3 хвилини менше, ніж потрібно за інструкцією, потім додайте спаржу і варіть ще 2 хвилини. Злийте воду, залишивши 1 стакан рідини. Феттучіні і спаржу відкиньте на друшляк разом зі спаржею.

У каструлю влийте рідину, викладіть сьомгу і варіть 4-5 хвилин, поки м'якоть не втратить прозорість. Обережно злийте воду і збережіть її), сьомгу відкладіть.

Викладіть в каструлю феттучини зі спаржею, вершки з лимонною цедрою і соком лимона, приправити за смаком сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

Потримайте феттучини на середньому вогні ще 1 хвилину, ретельно перемішуючи, поки вони не дійдуть до стану аль денте. Якщо вийде занадто сухо, додайте залишеної води від варіння сьомги.

Розкладіть пасту зі спаржею по порційних тарілках, додайте шматочки сьомги, посипте дрібно тертим пармезаном.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Рыба и морепродукты

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot], Google [Bot]




cron
Яндекс.Метрика