Овочевий суп-пюре
Рецепт овочевого суп-пюре розрахований на чотири особи. Час приготування - 45 хвилин. Зміст калорій - 200. Готується дуже просто!
Інгредієнти овочевого супа-пюре:
150 г філе індички (відварне)
1 шт. моркву
1 шт. цибулина
1 шт. селери (корінь)
1 л бульйону курячого
2 столові ложки масла рослинного
1 столова ложка борошна
400 мл молока
30 г зелені петрушки (рубаною)
сіль (трохи)
Спосіб приготування овочевого супу-пюре:
1. Філе індички дрібненько наріжте. Цибулину потрібно очистити і розрізати її на четвертинки. Корінь селери і моркву гарненько вимийте, очистіть ці інгредієнти і крупно наріжте їх.
2. Заздалегідь підготовлені інгредієнти залийте гарячим бульйоном курячим, доведіть його до кипіння і варіть все на маленькому вогні 15-20 хвилин.
3. Курячий бульйон з овочами разом з філе індички подрібніть гарненько в блендері або навіть можна протерти інгредієнти через сито. Масло вершкове розтопіть. Додайте до масла борошно і злегка обсмажте її, потім дайте остигнути і розведіть поступово молоком холодним.
У вийшло пюре з філе індички і овочів тоненькою цівкою влийте акуратно молоко з борошном, поставте суп-пюре на вогонь і трошки посоліть і, постійно помішуючи, доведіть суп-пюре до кипіння. Варіть його сім хвилин на маленькому вогні.
4. Перед тим як подати на стіл в тарілки з супом-пюре додайте зелень. А також за бажанням Ви можете додати грінки.
Приємного апетиту!
-
- Объявления
Овочевий суп-пюре - рецепт
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Yandex [Bot] |