Рецепт фінського рибний суп з вершками.
я недавно робила салат "Мімоза". Після його приготування у мене залишилося 2 літра ароматного рибного бульйону ...
Суп простий і швидко готується. Для його приготування мені знадобилися:
- Три картоплини;
- Одна морква;
- Стебло цибулі порею;
- Вершки.
Картоплю і моркву порізати на кубики, а порей-тонкими кільцями.
Потім в рибний бульйон і поставити варитися хвилин на 15-20.
Поки овочі варилися відокремили філе риби від шкірки і порізали порційними шматочками.
Завантажуємо рибу до овочів і даємо поваритися хвилин 5 - 7.
Мало не забула про кріп - це дуже важливий компонент. Половину в гарячий бульйон, половину оcтавіла, щоб додати в тарілки.
Майже готове. Посолили - поперчимо, влили вершки, дали їм зігрітися і вимкнули плиту. Через десять хвилин розлили по тарілках.
Приємного апетиту!
-
- Объявления
Фінський рибний суп з вершками
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: Google [Bot] |