Страница 1 из 1

Фінський рибний суп з вершками

СообщениеДобавлено: 03 мар 2012, 18:28
Эльвира
Рецепт фінського рибний суп з вершками.

я недавно робила салат "Мімоза". Після його приготування у мене залишилося 2 літра ароматного рибного бульйону ...

Суп простий і швидко готується. Для його приготування мені знадобилися:
- Три картоплини;
- Одна морква;
- Стебло цибулі порею;
- Вершки.


Картоплю і моркву порізати на кубики, а порей-тонкими кільцями.
Потім в рибний бульйон і поставити варитися хвилин на 15-20.
Поки овочі варилися відокремили філе риби від шкірки і порізали порційними шматочками.
Завантажуємо рибу до овочів і даємо поваритися хвилин 5 - 7.
Мало не забула про кріп - це дуже важливий компонент. Половину в гарячий бульйон, половину оcтавіла, щоб додати в тарілки.

Майже готове. Посолили - поперчимо, влили вершки, дали їм зігрітися і вимкнули плиту. Через десять хвилин розлили по тарілках.
Приємного апетиту!