• Объявления



Борщ - гроза гурмана!

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Борщ - гроза гурмана!

Сообщение Эльвира » 05 мар 2012, 17:30

Втомили другі страви, вирішили забацати борщу. Вийшло як завжди смачно.
А як ми його готували дивіться далі.

1. Для борщу нам знадобилися наступні продукти: буряк, морква, картопля, цибуля ріпчаста, перець солодкий червоний, капуста, перець чорний мелений, лавровий лист, кріп, петрушка, сіль, рослинне масло, томатна паста.
Також необхідний м'ясний бульйон. Ми приготували курячий. Естевственно, що ми не використовували жодних кубиків, а просто відварили курку (хвилин 20 - до готовності).
2. Починаємо готувати заправку для борщу. Для цього дрібно нарізаємо лук
3. Натираємо на крупній тертці буряк, морква, нарізаємо червоний перець, помідор
4. Приступаємо до смаженні лука на рослинному маслі до золотистого кольору.
5. Коли цибуля придбав приємний золотистий колір, добовлять до нього натерті нами раніше морква і буряк
6. Викладаємо в сковороду поміродри і червоний перець, кладемо лаврушку, і все це справа заливаємо томатною пастою, яку попередньо розводимо бульйоном.
солимо, перемішуємо і закриваємо кришкою. Залишаємо на слабкому вогні до готовності (хвилин 10), періодично перемішуючи
7. Поки заправка гаситься, ми шаткуємо капусту
8. Відправляємо її в киплячий на маленькому вогні бульйон, і коли вона стала м'якою - хвилин через 6-10 - відправляємо в каструлю і нарізану картоплю
9. До моменту, коли картопля виявиться в каструлі, наша заправка була вже готова і ми додали її в каструлю. Ось як це виглядало:
10. Солимо, перемішуємо, залишаємо вариться на маленькому вогні. Це займає хвилин 15. Ближче до готовності борщу добовлять спеції
11. Перемішуємо, пробуємо на сіль і, якщо все в порядку, то лишає каструлю в спокої ще хвилини на три
12. Поки варився борщ, ми зробили трохи сухариків, тому що любимо їсти борщ з сухарями.
13. Також у нас залишилося кілька заправки для борщу, що складається з тушкованих овочів. З неї ми зробили смачний салат, додавши в неї часточку часнику, нарізаних волоських горіхів, кропу, петрушки і спеції

Готові сухарики, готовий салат і готовий борщ. Не забудемо про сметану і зелень (яку ми нарешті купили)!
Поїли із задоволенням.
Аватар пользователя
Эльвира

 
Автор темы
Сообщений: 263
Темы: 224
Зарегистрирован: 17 дек 2011, 09:51
Благодарил (а): 4 раз.
Поблагодарили: 11 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




cron
Яндекс.Метрика