Страница 1 из 1

Курячий бульйон з шийок.

СообщениеДобавлено: 05 мар 2012, 21:21
Эльвира
Курячий бульйон з шийок.

Буває таке, що апетиту немає, а їсти треба, що б швидше видужувати, наприклад. =)

З продуктів нам потрібно:
600 гр. шийок курячих
2-3 великих цибулини
пачка вермішелі
Сіль, спеції за смаком.
Приправа рибна до справи не відноситься, вона затесалася з ін страви.

Вода, приблизно 2,5 літра. Кастрюля у мене така бо. Додаємо туди шийки і чекаємо закипання. Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо до золота. Добре б ще моркви для кольору і запаху, але, на жаль не виявилося.

В закипілий шийки викладаємо цибулю і перемішуємо, зменшуємо вогонь до слабкого кипіння, періодично шумівкою знімаємо піну.

Через 20 хвилин кипіння виймаємо шийки і засипаємо в отриманий бульйон вермішель.

Варимо до готовності вермішелі, приправляємо улюбленими травками. =)

Приємного апетиту.