Страница 1 из 1

Зелений борщ

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 14:45
Бэлла
Рецепт зеленого борщу

Нам знадобиться:

500 г свинини з кісточкою
1 морква
1 цибулина
4-5 картоплини
2-3 зварених круто яйця
200г шпинату
200г щавлю
зелень кропу і петрушки
запашний перець горошком
мелений чорний перець
сіль
Заливаємо м'ясо 3 літрами води, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Знімаємо піну, додаємо очищену цибулину, морквину, запашний перець, солимо і варимо близько 1:00, знімаючи піну. Виймаємо цибулину і морквину і бульйону (цибулину викинути, а морквину відкласти). У каструлю доливаємо кип'ятку приблизно до 3-х літрів. Очищену картоплю нарізаємо і кидаємо в бульйон, морквину натираємо на тертці і теж додаємо в каструлю, перчимо до смаку. Поки вариться картопля, дрібно нарізаємо шпинат і щавель. Яйця теж ріжемо дрібними кубиками, частину можна порізати кружальцями для прикраси борщу. Коли картопля готова, кидаємо в каструлю порізану зелень і яйця нарізані кубиками. Даємо зелені пару хвилин повариться, щоб відчувалася кислинка, але при цьому щавель не повинен розвариться. Додаємо в каструлю зелень кропу і петрушки і знімаємо з вогню. Розливаємо борщ по тарілках, додаємо в кожну тарілку по кружечку яйця і при бажанні сметану.

Приємного апетиту!