• Объявления



Фаршировані макарони під томатним соусом

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Фаршировані макарони під томатним соусом

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 14:51

Рецепт

Макарони - одне з традиційних страв італійської кухні. А фаршировані макарони це ще й дуже красиве і смачне блюдо.

Для його приготування нам знадобиться:

макарони для фарширування (довжиною в 8-10 сантиметрів і діаметром близько 2-х сантиметрів)
томатний соус
тертий твердий сир
Для начинки (з розрахунком на 1 пачку макаронів):

700-800 гр. свинячого м'яса,
5-6 листочків шпинату,
3-4 пір'їнки зеленої цибулі,
1 шт ріпчастої цибулі,
1 морквину,
3-4 зубчики часнику,
сіль,
запашний, мелений перець,
щіпка карі,
2-3 щіпки базиліка
Приготування:

М'ясо прокручуємо на м'ясорубці. Дрібно ріжемо всі свіжі приправи (шпинат, зелений лук, морквину, часник) і перемішуємо їх з фаршем. Ріпчасту цибулю обсмажуємо на рослинному маслі і теж додаємо в фарш. Після того як всі інгердіенти перемішані, додаємо сухі приправи - карі, базилік, солимо і перчимо. Знову все перемішуємо і прокручуємо фарш вдруге. Додаємо у фарш 100 грам води і столову ложку рослинної маса, знову ретельно перемішуємо і залишаємо на пів години при кімнатній температурі. Підпалюємо духовку (початкова температура повинна бути 180 градусів), і починаємо наповнювати наші макарони начинкою. Потім, укладаємо на деко шар фольги, обмазуємо його рослинним маслом і викладаємо макарони на відстані 2-3 мм один від одного. Поливаємо зверху, нормальним шаром, томатний соус, зверху посипаємо тертим твердим сиром, накриваємо шаром фольги і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин. Як тільки деко виявився в духовці, відразу зменшуємо полум'я до 150 градусів і чекаємо. За 5-7 хвилин до закінчення процесу витягуємо деко з духовки і, наверх страви, додаємо ще дрібно тертого сиру, перемішаного з дрібно порізаною зеленою цибулею.

Макарони по-італійськи готові! Приємного апетиту!
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




Яндекс.Метрика