Страница 1 из 1

Вареники з картоплею та грибами

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 14:54
Бэлла
Для тіста:

2 склянки борошна
2 яйця
1 щіпка солі
вода (скільки візьме тісто)
Для начинки:

5-6 картоплин
2 цибулини
300г Шампіньі
мелений чорний перець
сіль
Картоплю помити, почистити, порізати великими шматочками і відварити в підсоленій воді. Зробити пюре і заправити його замість молока з маслом, засмажкою з цибулі (дрібно порізану цибулю обсмажити до золотистого кольору в розігрітій олії і перемішати з картоплею). Поперчити пюре за смаком. Гриби помити, порізати і обсмажити разом з дрібно порізаною цибулею, незабутній посолити і поперчити.

Готуємо тісто:

висипаємо в миску дві склянки борошна, солимо, додаємо 2 яйця, все перемішуємо набираємо у склянку води і потроху додаємо в тісто. Тісто має має бути круте, щоб могло розкотити в коржик, таке ж як на пельмені. Коржик розгортаємо не з усього тесту відразу, а відрізаємо частину тіста і розгортаємо, потім ще. Коржик повинна бути розкатали тонко, але не очень.Стаканом видавлюємо Варениці, каладем на одну половинку кружальця начинку, а другою половинкою накриваємо і залепліваются. Відварюємо в підсоленій киплячій воді приблизно по 6 хв кожну порцію вареників.

Робимо зажарочку:

на розігрітій олії обсмажуємо дрібно порізану цибулю до золотистого кольору. Висипаємо зажарку в миску туди ж кладемо все вареники які зварилися і перемішуємо. Подаємо блюдо гарячим зі сметанкою.

Всім смачного!