• Объявления



Перець фарширований м'ясом

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Перець фарширований м'ясом

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 14:56

Для приготування перцю фаршированого м'ясом нам знадобиться:

1 кг солодкого перцю
500г м'яса
3/4 склянки рису
2 цибулини
томатний сік - близько 1л
чорний мелений перець
сіль
Приготування:

Рис промити і відварити в підсоленій воді. М'ясо перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею, посолити, поперчити, змішати з рисом. У стручків перцю зрізати верхівки разом із плодоніжкою, видалити стрижень з насінням, промити у холодній воді, можна, щоб було красивіше, але це займає більше часу, верхівки повністю не зрізати, а тільки відрізати плодоніжку і видалити стрижень з насінням. Перець наповнити фаршем, укласти в каструлю і залити томатним соком. Гасити на слабкому вогні приблизно 30-40 хв.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




Яндекс.Метрика