Страница 1 из 1

Перець фарширований м'ясом

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 14:56
Бэлла
Для приготування перцю фаршированого м'ясом нам знадобиться:

1 кг солодкого перцю
500г м'яса
3/4 склянки рису
2 цибулини
томатний сік - близько 1л
чорний мелений перець
сіль
Приготування:

Рис промити і відварити в підсоленій воді. М'ясо перекрутити на м'ясорубці разом з цибулею, посолити, поперчити, змішати з рисом. У стручків перцю зрізати верхівки разом із плодоніжкою, видалити стрижень з насінням, промити у холодній воді, можна, щоб було красивіше, але це займає більше часу, верхівки повністю не зрізати, а тільки відрізати плодоніжку і видалити стрижень з насінням. Перець наповнити фаршем, укласти в каструлю і залити томатним соком. Гасити на слабкому вогні приблизно 30-40 хв.