• Объявления



Картопля тушкована з грибами і м'ясом

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Картопля тушкована з грибами і м'ясом

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 15:06

Для приготування тушкованою картоплі нам знадобиться:

1,5-2 кг картоплі
300 г свинини
300 г Шампіньі
сіль
соняшникова олія
1 велика морквина
2 цибулини
перець чорний мелений
перець чорний горошком
приправа для картоплі
приправа Торчин 10 овочів
лавровий лист
М'ясо свинини помити і нарізати невеликими шматочками, 1 цибулину почистити і теж дрібно порізати. На сковорідці розігріти олію і підсмажити м'ясо, коли воно трохи підрум'яниться, покласти до нього лук і теж підсмажити. Гриби помити, порізати невеликими шматочками і посмажити на олії. Картоплю почистити, помити і нарізати кубиками. Почистити і дрібно нарізати другу цибулину, морквину почистити, помити і натерти на тертці. Змішати картоплю з м'ясом, грибами, порізаною цибулею та морквою, посолити, поперчити, додати улюблену приправу (я брала Торчин 10 овочів), приправу до картоплі, 2 лаврових листа, 2-3 горошку чорного перцю. Картоплю висипаємо в каструлю (а краще в казанок), наливаємо водою (вона повинна трохи покрити картоплю). Даємо картоплі закипіти, зменшуємо газ і варимо на невеликому вогні до готовності. Картопля повинна звариться, а вода повністю википіти. Дуже смачно їсти таку картоплю з солоними або консервованими помідорами чи огірками.

Приємного вам апетиту!
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика