Страница 1 из 1

Курячий бульйон

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 15:55
Бэлла
Щоб приготувати курячий бульйон нам знадобиться:

500г курки
100г локшини або 4-5 картоплин
1 цибулина
1 морква
сіль
чорний мелений перець
2-3 шт чорного перцю горошком
1-2 шт лаврового листа
базилік
улюблені приправи
зелень кропу і петрушки
Куряче м'ясо моєму, заливаємо водою і чекаємо поки закипить. Знімаємо піну і додаємо сіль, чорний перець горошком, лавровий лист, базилік і інші приправи до супу (я брала Торчин 10 овочів). Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і кладемо в бульйон. Моркву чистимо, миємо, трьом на тертці і теж кладемо в бульйон. Зменшуємо вогонь до мінімального і варимо 1:00. Додаємо (можна взагалі нічого не додавати в бульйон, але для мене так смачніше) картопля порізаний кубиками або локшину (щось одне за бажанням) і варимо до готовності. Готовий бульйон перчимо по-смаку, додаємо дрібно нарізаний кріп і петрушку. Даємо поваритися пару хвилин і вимикаємо.