• Объявления



Курячий бульйон

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Курячий бульйон

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 15:55

Щоб приготувати курячий бульйон нам знадобиться:

500г курки
100г локшини або 4-5 картоплин
1 цибулина
1 морква
сіль
чорний мелений перець
2-3 шт чорного перцю горошком
1-2 шт лаврового листа
базилік
улюблені приправи
зелень кропу і петрушки
Куряче м'ясо моєму, заливаємо водою і чекаємо поки закипить. Знімаємо піну і додаємо сіль, чорний перець горошком, лавровий лист, базилік і інші приправи до супу (я брала Торчин 10 овочів). Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо і кладемо в бульйон. Моркву чистимо, миємо, трьом на тертці і теж кладемо в бульйон. Зменшуємо вогонь до мінімального і варимо 1:00. Додаємо (можна взагалі нічого не додавати в бульйон, але для мене так смачніше) картопля порізаний кубиками або локшину (щось одне за бажанням) і варимо до готовності. Готовий бульйон перчимо по-смаку, додаємо дрібно нарізаний кріп і петрушку. Даємо поваритися пару хвилин і вимикаємо.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Bing [Bot]




cron
Яндекс.Метрика