Страница 1 из 1

Гороховий суп з копченими реберцями

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 15:56
Бэлла
Для приготування цього смачного горохового супчику нам потрібно:

1 стакан гороху
4-5 картоплин
300-500г копчених ребришок
1 цибулина,
1 морква
зелень,
сіль,
перець
соняшникова олія
Горох промиваємо і замочуємо на ніч. Набряклий горох заливаємо свіжою водою і варимо до м'якості на невеликому вогні приблизно 1-1,5 години без солі. Копчені реберця ріжемо й додаємо в каструлю до гороху. Після того як вода закипить зменшуємо вогонь. Картоплю чистимо, миємо ріжемо, кладемо в каструлю і варимо до готовності. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, моркву чистимо, миємо і трьом на тертці. На сковорідці розігріваємо олію та пассируем кілька хвилин цибулю з морквою. Додаємо овочі в суп, солимо, перчимо й варимо на слабкому вогні ще хв 10. В кінці варіння додаємо дрібно нарізану зелень. Наш супчик готовий. Приємного апетиту!