• Объявления



Рагу кабачкове з баклажанами і цвітною капустою

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Рагу кабачкове з баклажанами і цвітною капустою

Сообщение Бэлла » 21 мар 2012, 16:09

Літо - пора достатку овочів. Значить саме час приготувати овочеве рагу!

Отже беремо все що є під рукою:

кабачки - 3-4 шт
баклажани - 1-2
солодкий перець -2
помідори-5 шт
кольорова капуста
лук -1 цибулина
часник -2-3 зубчики
сіль
морква - 1 шт
І готуємо з усього цього дуже смачне рагу:

Кабачки і баклажани миємо й ріжемо кубиками. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Солодкий перець вичищаємо в середині і теж ріжемо кубиками. Від цвітної капусти відрізаємо суцвіття і кидаємо їх на кілька хвилин у киплячу воду, щоб вони розм'якли. Морква натираємо на крупній тертці. Лук трохи підсмажуємо.

Перемішуємо кабачки, баклажани, солодкий перець, натерту моркву і цвітну капусту, порізану невеликими гілочками і кладемо все це на сковорідку до цибулі. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності, не забуваємо посолити.

Помідори краще додати під кінець приготування, щоб не повністю розвалилися. Перед самим виключенням газу додаємо пропущений через прес часник і даємо згасити ще кілька хвилин.
Аватар пользователя
Бэлла

 
Автор темы
Сообщений: 274
Темы: 226
Зарегистрирован: 20 фев 2012, 22:03
Благодарил (а): 10 раз.
Поблагодарили: 4 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Yandex [Bot]




cron
Яндекс.Метрика