Страница 1 из 1

Смажені кабачки з помідорамі и часником

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 16:10
Бэлла
Ще один дуже смачний рецептик страви з кабачків.

Для приготування смажених кабачків з помідорами і часником нам потрібно:

кабачки
помідори
часник
сіль
мука
чорний перець
Кабачки миємо, відрізаємо обидва кінчика і нарізаємо кружечками завтовшки 1 сантиметр. Обкачуємо їх в муку і кладемо на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на невеликому вогні під кришкою. Через 5 хв відкриваємо кришку і солимо. Помідори миємо й теж ріжемо кружальцями.

Коли кабачки підрум'яняться, перевертаємо їх на іншу сторону, знову солимо, кладемо зверху кружечок помідора і злегка перчимо. Пару зубчиків часнику пропускаємо через прес. Коли друга сторона кабачків підсмажиться, виймаємо їх на тарілку, і на кожен кабачок ложем по трохи часнику (тут головне не переборщити). Все, наша страва готова! Можна прикрасити зеленню петрушки і майонезом (якщо є бажання, а можна і так) і подавати на стіл.