Страница 1 из 1

Гречана каша з грибами

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 16:15
Бэлла
Для приготування гречаної каші з грибами нам потрібно:

гриби - 300г
гречка - 1 стакан
цибуля - 1 шт
часник - 1 зубчик
морква -1 шт
рослинне масло
сіль
перець
Гречку перебираємо, промиваємо кілька разів, потім кладемо на розігріту сковорідку і кілька хвилин підсмажуємо, постійно помішуючи, потім додаємо трохи олії і ще кілька хвилин обсмажуємо. Гриби чистимо, нарізаємо і злегка підсмажуємо, потім додаємо до них нарізану півкільцями цибулю, натерту на великій тертці моркву і видавлений через прес часник і обсмажуємо до готовності. В кінці смаження можна також додати дрібно нарізану зелень. Гречку змішуємо зі смаженими грибами, цибулею та морквою, заливаємо двома склянками води і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо до готовності. Гречана каша буде смачнішою якщо після приготування її закутати наприклад старою ковдрою і залишити її так на 2:00.