• Объявления



Ячна каша з тушонкою

Кулинарные рецепты приготовления первых и вторых блюд, рецепты супов, гарниров.

Ячна каша з тушонкою

Сообщение Кнопа » 21 мар 2012, 19:21

Ні для кого не секрет, що каші корисні для здоров'я. Проте в сучасному світі люди стали все рідше і рідше вживати цей корисний продукт. Максимум готують іноді гречку і рисову кашу, а такі каші як наприклад вівсянка, перловка, ячна каша всіма незаслужено забуті. А даремно, адже вони мають цілий ряд корисних властивостей і містять багато цінних мінералів. Сьогодні я пропоную вам урізноманітнити ваше меню, приготувавши корисну і смачну ячну кашу з тушонкою.

Для приготування ячної каші з тушонкою нам потрібно:

1 стакан - ячної каші
2 склянки - води
тушонка (я брала свинячу)
1 невелика цибулина
1 морквина
сіль
чорний перець
лавровий лист
чорний перець горошком

Як приготувати смачну ячну кашу з тушонкою:

Ячну крупу промиваємо кілька разів, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, солимо, перчимо (за смаком), додаємо лавровий лист, чорний перець горошком, зменшуємо вогонь на мінімум і продовжуємо варити.

Тим часом дістаємо з банки шматочки тушонки (кількість на ваш смак - багато м'яса не буває), викладаємо на розігріту сковорідку і злегка підсмажуємо (мені так смачніше). Лук очищаємо, дрібно нарізаємо. Морквину чистимо, миємо й натираємо на тертці.

Додаємо цибулю і моркву до тушонки і теж злегка підсмажуємо. Коли ячна каша вже майже готова, додаємо в каструлю нашу зажарку з тушонки, цибулі та моркви, перемішуємо і варимо кашу до готовності.
Аватар пользователя
Кнопа

 
Автор темы
Сообщений: 280
Темы: 250
Зарегистрирован: 07 дек 2011, 20:10
Благодарил (а): 7 раз.
Поблагодарили: 14 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




Яндекс.Метрика