Страница 1 из 1

Спагеті з рибою, родзинками і кедровими горішками

СообщениеДобавлено: 12 май 2012, 11:10
Утка
Мамина паста
Тарілку з макаронами маленькі прівереди спустошують зазвичай в лічені хвилини. Юлія Висоцька пропонує три варіанти розвитку улюбленою макаронної теми:
до кожної пасті готуємо акомпанемент по масті.

порції: 4, підготовка: 15 хв, приготування: 15 мін, вік: від 4 років

Інгредієнти:
200 грам спагетті
2 невеликих філе будь-якої білої риби (сібаса, доради або сардини)
2 столові ложки родзинок
50 грам кедрових горішків
1 цибулина фенхелю
1 сушений перчик чилі
1 столова ложка мелених сухарів
4 столових ложки оливкової олії
мелений чорний перець
морська сіль

Приготування:
1. Ізюм замочіть в гарячій воді на 5 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник і промокніть від зайвої вологи. Кедрові горішки обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
2. Відваріть спагетті в підсоленій воді до готовності, воду злийте
і збережіть.
3. Розігрійте в сковороді 2 ст. л. оливкового масла. Філе риби посоліть, поперчіть і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. Готову рибу розберіть на невеликі шматочки, переконайтеся, що немає кісточок.
4. Фенхель наріжте тонкими скибочками, зелень збережіть.
У глибокій сковороді розігрійте I ст. л. оливкового масла, додайте перчик чилі, скибочки фенхеля, родзинки, половину горіхів, шматочки риби, влийте трохи води, в якій варилися спагетті, і прогрівайте 1-2 хвилини, помішуючи.
5. Додайте спагетті, що залишилися горіхи, дрібно нарубану зелень фенхеля. Присипте сухарями

Кулінарний секрет:
Якщо дитині не подобається гіркуватий смак фенхеля, Замініть його на шпинат.