В останні час в кулінарії з'явився такий термін як «фьюжін», що передбачає поєднання непоєднуваного. Рецепт курки з медом, апельсинами і гірчицею здивує вас поєднанням м'яса, солодкістю меду, цитрусовим ароматом і легкою гостротою пряної гірчиці.
інгредієнти
ціла курка
2 столові ложки рідкого меду
4 столові ложки зернистої гірчиці
3 апельсини, розрізаних навпіл
2 столові ложки оливкової олії
Приготування страви:
Духовку розігріти на 200 С.
Змішати мед і гірчицю. Акуратно втерти суміш під курячу шкіру і зовні. Видавити сік з апельсинів і полити їм курку. У змащену форму викласти курку, обкласти її м'якоттю видавлених апельсинів і покласти всередину курки. Зверху курку скропити оливковою олією і приправити сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці 50 хвилин, під час приготування поливати соком. Готову курку накрити фольгою на 10 хвилин, перед подачею на стіл.
Приємного апетиту!
-
- Объявления
Курка з медом, апельсинами і гірчицею
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Объявления
1 сообщение
• Страница 1 из 1
Вернуться в Рецепты первых и вторых блюд Кто сейчас на форумеЗарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей |