Страница 1 из 1

Курка з медом, апельсинами і гірчицею

СообщениеДобавлено: 11 дек 2011, 12:27
Кнопа
В останні час в кулінарії з'явився такий термін як «фьюжін», що передбачає поєднання непоєднуваного. Рецепт курки з медом, апельсинами і гірчицею здивує вас поєднанням м'яса, солодкістю меду, цитрусовим ароматом і легкою гостротою пряної гірчиці.

інгредієнти

ціла курка
2 столові ложки рідкого меду
4 столові ложки зернистої гірчиці
3 апельсини, розрізаних навпіл
2 столові ложки оливкової олії

Приготування страви:
Духовку розігріти на 200 С.

Змішати мед і гірчицю. Акуратно втерти суміш під курячу шкіру і зовні. Видавити сік з апельсинів і полити їм курку. У змащену форму викласти курку, обкласти її м'якоттю видавлених апельсинів і покласти всередину курки. Зверху курку скропити оливковою олією і приправити сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці 50 хвилин, під час приготування поливати соком. Готову курку накрити фольгою на 10 хвилин, перед подачею на стіл.

Приємного апетиту!