Котлети з індички
Добавлено: 21 мар 2012, 14:47
інгредієнти:
500г філе індички
50г свинячого сала
1 яйце
2 скибки підсушеного батона
1 цибулина
сіль
1-2 ст л кип'яченої води
рослинне масло
Спосіб приготування:
Хліб розмочити у воді і гарненько віджати. М'ясо індички, сало, цибуля та хліб перекрутити на м'ясорубці. У фарш додати яйце, посолити гарненько його вимісити і додати в нього одну або дві ложки гарячої кип'яченої води, щоб був соковитіше. Сформувати невеликі котлетки і обсмажити їх на великому вогні в добре розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистого кольору. Потім зробити маленький вогонь, на дно сковороди налити трохи води, сковороду накрити кришкою і тушкувати котлети ще 10 хвилин.
500г філе індички
50г свинячого сала
1 яйце
2 скибки підсушеного батона
1 цибулина
сіль
1-2 ст л кип'яченої води
рослинне масло
Спосіб приготування:
Хліб розмочити у воді і гарненько віджати. М'ясо індички, сало, цибуля та хліб перекрутити на м'ясорубці. У фарш додати яйце, посолити гарненько його вимісити і додати в нього одну або дві ложки гарячої кип'яченої води, щоб був соковитіше. Сформувати невеликі котлетки і обсмажити їх на великому вогні в добре розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистого кольору. Потім зробити маленький вогонь, на дно сковороди налити трохи води, сковороду накрити кришкою і тушкувати котлети ще 10 хвилин.