Страница 1 из 1

Котлети з індички

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 14:47
Бэлла
інгредієнти:

500г філе індички
50г свинячого сала
1 яйце
2 скибки підсушеного батона
1 цибулина
сіль
1-2 ст л кип'яченої води
рослинне масло
Спосіб приготування:

Хліб розмочити у воді і гарненько віджати. М'ясо індички, сало, цибуля та хліб перекрутити на м'ясорубці. У фарш додати яйце, посолити гарненько його вимісити і додати в нього одну або дві ложки гарячої кип'яченої води, щоб був соковитіше. Сформувати невеликі котлетки і обсмажити їх на великому вогні в добре розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистого кольору. Потім зробити маленький вогонь, на дно сковороди налити трохи води, сковороду накрити кришкою і тушкувати котлети ще 10 хвилин.

Re: Котлети з індички

СообщениеДобавлено: 07 ноя 2012, 21:25
лора
Ваш рецепт очень понравился. Я попробовала его немного усовершенствовать (добавила в фарш немного тертого твердого сыра), получилось очень вкусно. Такие же котлеты можно приготовить из курицы.