Страница 1 из 1

Різдвяна качка з апельсинами

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 19:15
Кнопа
Запечена качка чи курка з апельсинами - прекрасне різдвяне блюдо, яке прикрасить ваш різдвяний стіл і порадує вас і ваших гостей неповторним смаком. Представляю вам самий простий і самий смачний рецепт різдвяної качки з апельсинами.

Для приготування різдвяної качки з апельсинами нам потрібно:

качка - близько 2-х кг
апельсини
майонез - 2 ст.л.
дрібна сіль - 1 ч.л.
мелений чорний перець - 0,5 ч.л.
Спосіб приготування качки з апельсинами:

Змішуємо майонез, сіль і перець. Натираємо качку цією сумішшю.
Апельсини очищаємо, поділяємо на часточки.

Кладемо дольки апельсинів в качку і зашиваємо її. Кладемо нашу качку на деко. Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо птицю близько години. Наша різдвяна качка готова! Всім смачного!