Страница 1 из 1

Мармелад у формі сердечок на День Святого Валентина

СообщениеДобавлено: 21 мар 2012, 19:31
Кнопа
Наближається 14 лютого - День Всіх Закоханих, а я продовжую збирати свою колекцію оригінальних і смачних страв до цього чудового свята. Сьогодні будемо готувати десерт - мармелад у формі сердечок.

Для приготування мармеладу у формі сердечок до Дня Святого Валентина нам потрібно:

100 мл - фруктового соку
100 мл - води
200 г - цукру
20 г - желатину
Приготування мармеладу у формі сердечок до Дня Всіх Закоханих:

Желатин заливаємо соком і залишаємо для набухання. Цукор заливаємо водою, доводимо до кипіння й тримаємо 3 хв, постійно помішуючи.

Знімаємо з вогню і відразу додаємо набряклий желатин. Заважаємо до повного розчинення. У формочки заливаємо сік з желатином і прибираємо в холодильник до повного застигання.

Для того, щоб желе легше було дістати з форми, дно форми на пару секунд опускаємо в гарячу воду.