• Объявления



Соус-гуляш

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус-гуляш

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 22:53

Склад: 80 частин меленого солодкого червоного перцю (за смаком можна додати певну частину пекучого перцю), 3 частини кмину, 3 частини коріандру, 3 частини чорного перцю, 2 частини мускатного горіха або кольору, 1 частина лаврового листа, 1 частина кориці, 1 / 2 частини гвоздики.

Основою служить також основний коричневий або білий соус, а прянощі вводяться в кінці варіння відповідно до власного перевіреним смаком.
Використовується головним чином для приготування гуляшу зі свинячого або яловичого м'яса.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]




cron
Яндекс.Метрика