• Объявления



Соус до дичини

Кулинарные рецепты всевозможных соусов

Соус до дичини

Сообщение ПОЛИНКА » 07 фев 2012, 23:00

Склад: 40 частин чорного перцю горошком, 20 частин запашного перцю, 15 частин меленого чорного перцю, 15 частин чебрецю, 3 частини солодкого червоного перцю, 3 частини материнки.

Основа - основний соус на м'ясному бульйоні.
Суміш прянощів додається в кінці варіння.
Можна змінювати співвідношення прянощів та їх кількість в залежності від власного смаку і стану здоров'я.
Аватар пользователя
ПОЛИНКА

 
Автор темы
Сообщений: 260
Темы: 218
Зарегистрирован: 06 янв 2012, 23:46
Благодарил (а): 3 раз.
Поблагодарили: 5 раз.

Объявления

Вернуться в Рецепты соусов

Кто сейчас на форуме

Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей




cron
Яндекс.Метрика